Veerkracht, zelfvertrouwen, weerbaarheid en balans – zijn de kernzaken die Xpressief Coachen je kind te bieden heeft. Xpressief Coachen staat voor professionele en gekwalificeerde coaching. Onze coaching wordt dan ook veelal vergoed door de zorgverzekeraars.

Xpressief Coachen voorziet in coaching op maat vanaf 2 jaar. Indien gewenst kan er ook geobserveerd worden.

Voor wie en wanneer?
Je ervaart een bepaalde onrust bij je kind of je ziet dat je kind al een tijdje niet zo lekker in z’n vel zit. Je kind gedraagt zich de laatste tijd anders dan voorheen. Of weet je het als ouder soms allemaal ook niet meer? Dan kan Xpressief Coachen jou en je kind/ gezin begeleiden bij het hervinden van evenwicht en balans.

Kinderbegeleiding voor kinderen die een professioneel steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Coaching (ook binnen een gezin) voor kinderen die diverse problematieken laten zien en
Pedagogische assistentie voor interactie (in opvoeding) tussen kind(eren) en ouders.

Iedereen verdient het om zich goed te voelen, iedereen verdient het om te stralen. Xpressief Coachen begeleidt daar bij en dit is onze werkwijze:

Wat gebeurt er als ik contact opneem?
Als je Xpressief Coachen benadert voor een afspraak dan spreken we af op een plek die voor jou fijn voelt. We maken dan kennis met elkaar; jij vertelt waar naar je opzoek bent, we kijken of er een klik is en er wordt eerlijk verteld of je bij Xpressief Coachen aan het juiste adres bent.

Tijdens het gesprek ontvang je meteen tips & tricks om thuis al aan de gang te gaan met de verandering die je teweeg wilt brengen. Handig toch? Als we besluiten samen een traject aan te gaan, maken we ook meteen een plan en invulling van de eerste paar keren dat we afspreken. Alles overzichtelijk, makkelijk en snel geregeld.

Begeleiding aan huis?
Het kan zijn dat je de begeleiding graag thuis of op locatie wilt ontvangen. Dat is veelal geen probleem, informeer vooral naar alle mogelijkheden.

Liever in een groep?
Wil je liever niet in je eentje begeleiding ontvangen of denk je dat in een groep werken meer geschikt is voor je kind(je)? Houd dan het groepsaanbod in de gaten. (dit kan wel verschillen per vestiging).

Wie gingen jou al voor?
Voor tevreden, stralende kinderen en ouders doen we alles. Benieuwd naar hun ervaringen? Neem dan vooral een kijkje bij ‘referenties’. Met deze organisaties heeft Xpressief Coachen een prettige samenwerking:

  • Adamas Inloophuis, Nieuw-Vennep
  • VOKK, Vereniging Ouders Kinderen met Kanker
  • Inloophuis Scarabee, Leiden
  • Centrum Cabane voor Leven  met Kanker, Utrecht
  • De psychosociale afdeling van het Emma Kinderziekenhuis, Amsterdam
  • NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches
  • Beroepsvereniging VIV Nederland
  • NCOI, de opleider van werkend Nederland
  • Stichting Huis aan het Water, Katwoude (vlak boven Amsterdam-Noord)