Wat is mijn droom?

Mijn droom is zorgend Nederland op elkaar af te stemmen; bewust kunnen inzetten van elkaars capaciteiten, kennis en kunde om de zorg te optimaliseren (kosten, efficiëntie en tijd).

Wat is mijn ambitie?

Mijn ambitie is om een sociale beweging te creëren waarin door allerlei partijen wordt samengewerkt en afgestemd binnen het aanbod van hulp aan een gezin en een kind. Direct toegankelijk en overzichtelijk (samen)werken aan het herstel/ balans van een kind en een gezin. Hulp en begeleiding volledig gericht op zelfredzaamheid, weerbaarheid en veerkracht. Mensen kunnen zoveel zelf, ze weten vaak enkel niet hoe. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te voorzien van dat bewustzijn en de bijkomende tools.

Waar ligt mijn kracht?

Mijn kracht is het geloof in mensen, de drive en passie die ik voel om te realiseren waarin ik geloof en het enthousiasme waarmee ik dat breng. Ik heb mijn ‘sparkle’ gevonden en ben, dankzij mijzelf en mijn omgeving, volledig vrij om daarnaar te handelen. Dat is een enorm positieve en stuwende kracht.

Wat is mijn wens?

Mijn wens is ‘sparkles’ voor iedereen. Mijn werk is om samen met de ander (ouder, kind, gezin of professional) de ander te begeleiden naar meer (bewuste) vaardigheden, weerbaarheid en veerkracht. Waardoor de ander volledig zichzelf kan zijn.

Extra informatie

Specialisatie:

Lichaamsgerichte psychotherapie en communicatie (interactiepatronen)

Quotes:

“Wij leren kinderen dansen tussen vreugde en verdriet…”

“Omdat het van waarde is jezelf te kunnen zijn…”

Uitslagen

Uitslag Myers Briggs: ENFJ-A
Uitslag Coachstijl: Cooperation – Delegation: (laten) leren door experimenteren, observatie en reflectie
Uitslag Strengthfinder: Solution Finder, Thinker & Understand Others
Uitslag Kernkwaliteiten: Analytisch, Empathisch, Energiek
Uitslag Communicatiestijl: Expressief directief

Lilian