Wat is mijn droom?

Xpressief Coachen tot een coachbegrip maken in regio Haarlem en daar buiten.  Met voor de toekomst in gedachten; een plek waar mensen graag heen komen om (weer) tot henzelf te komen en te groeien.

Wat is mijn ambitie?

Elke dag leren. Daarbij  is  er niets fijner dan gevoed te worden en te groeien door nieuwe belevingen en uitdagingen aangaan. Door Xpressief Coachen mag ik met verschillende hulpvragen aan de slag om samen met de ander in beweging te komen. En dit gevoel, of dat nu groots (met nieuw inzicht) of relatief ‘klein’, te kunnen delen in mijn omgeving; anderen stimuleren en motiveren.

Waar ligt mijn kracht?

Mijn kracht is verbinden en creëren. Per hulpvraag een passende manier vinden om tot inzicht te komen; om samen opzoek te gaan naar de gewenste situatie en die te bereiken. Mijn specialisaties; weerbaarheid, zelfbeeld, onzekerheid, gezonde voeding en beweging. Waar ik van houd? Yoga, fitness, dans of een simpele wandeling in de natuur! Door mijn krachten te bundelen zet ik korte trainingen neer die in groepsverband gevolgd kunnen worden.

Wat is mijn wens?

Zoveel mogelijk ouders, kinderen, gezinnen een positieve beleving te geven door letterlijk in beweging te komen.  Zodat ze de moed ervaren en vrijheid nemen om zichzelf te kunnen zijn.

 

Extra informatie

Specialisatie:

weerbaarheid/ zelfbeeld, gezonde voeding en beweging.

Uitslagen

Uitslag Myers Briggs:
Uitslag Coachstijl: coachen door ervaren en observeren > georiënteerd op mensen.
Uitslag Strengthfinder:
Uitslag Kernkwaliteiten: Bedachtzaam, assertief
Uitslag Communicatiestijl: Supportief Sociaal – promotor

Activiteiten van Jeanine in voeding en beweging

Jeanine verzorgt ook regelmatig trainingen om de balans tussen inname voeding en beweging bij jongeren te bewerkstelligen: