Lid worden van de Xpressief Coachen community? Zo kun jij als professionele coach in aanmerking komen om onderdeel te worden van dit innovatieve zorgnetwerk en samenwerkingsverband:

Buitengewoon doen

Coachpraktijken komen op als paddenstoelen uit de grond, maar wat als je je als coach wilt profileren? Hoe kun jij verschil maken en belangrijker nog, hoe kun jij als coach met jouw aanbod kinderen van de allerbeste zorg voorzien? De bijzonderheid van Xpressief Coachen: Xpressief Coachen is de enige methode om te coachen middels expressieve middelen. Dus niet praten en creatief bezig zijn, maar in een creatief/ expressief proces de coaching vormgeven.

Xpressief Coachen is een “doe-coachingstraject”. Met behulp van diverse expressieve middelen kunnen coachees elk op hun eigen niveau en binnen de eigen affiniteit groeien en ontwikkelen op het gebied waarin de hulpvraag zich bevindt; emotieregulatie, emotiemanagement, gedragsproblematieken, psychosomatische klachten en het hebben van een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen zijn hulpvragen die met regelmaat binnenkomen.

Coachees komen dankzij Xpressief Coachen weer in contact met zichzelf; met hun essentie. Ze verkrijgen (meer) inzicht, veerkracht en ervaren een toename van innerlijke stabiliteit wat er voor zal zorgen dat zij zich energieker en vrijer voelen.

Handboek en formule

Het handboek van de methode is opgesteld als een toolkit. Je kunt daarom alle inhoud meteen toepassen in de praktijk; alle benodigde templates voor formulieren, aanlevering en verzorging marketing materialen, de basis-materialen, interventies worden theoretisch besproken en toegelicht, er vindt coaching, training en intervisie plaats. Daarnaast beschrijft het handboek 4 keer 20 (= 80 sessies!) uitgewerkte sessies die je kunt inzetten tijdens de coaching.

Xpressief Coachen is:
– praktisch,
– methodisch,
– intuïtief en bewust handelen,
– volledig in dienst van de coachee

Doel en streven van Xpressief Coachen als organisatie

Doel van Xpressief Coachen is om een innovatief alternatief te bieden voor het huidige aanbod van de (jeugd) GGZ.

  1. Bij ons zijn er geen wachtlijsten,
  2. Met de coachee gericht werken aan de toekomst,
  3. De coaching richt zich op oplossingen,
  4. De coaching kan dichtbij huis plaatsvinden,
  5. Er wordt intern én extern informatie ingewonnen met betrekking tot diverse specialisaties,
  6. We zijn een compacte, flexibele organisatie waardoor we snel kunnen schakelen,
  7. Hoge kwaliteit, geen massaproductie
  8. Deskundigheid en bekwaamheid staan bovenaan

Korte financiële schets

De inkoopsom is een bedrag om het merk te mogen voeren. Je betaalt dit als het ware omdat je meteen van start kunt; alles ligt klaar en te wachten op jou. Zie de inkoopsom als een bedrag wat je in één keer betaalt voor een zakelijk abonnement van 5 loopjaren. Naast de inkoopsom is er sprake van een afdracht over de omzet. De afdracht over de omzet gaat linea recta terug in Xpressief Coachen om verder te innoveren, marketing en sales op te voeren en jou als professionele coach up-to-date te houden en nascholing in te kopen.

Het hoofdkantoor van Xpressief Coachen staat in Haarlem. Vanuit dit kantoor worden op actieve wijze de franchisenemers op allerlei gebieden ondersteund. Voorbeelden van ondersteuning zijn:

* Marketing en PR
* Hulp bij financiële administratie
* Administratieve ondersteuning
* Kwaliteitsbewaking
* Uitdragen van het concept
* Ontwikkeling van het concept
* Heidagen en andere landelijke activiteiten
* Nascholingen en bijscholingen (en losse workshops & trainingen)
* Nieuwsbrieven
* Intervisie
* Pedagogische helpdesk
* Bemiddeling bij lid worden beroepsvereniging
* en meer

Landelijk opererend

Om landelijke dekking te garanderen, en (vooral de jonge) coachees in hun eigen omgeving te kunnen coachen en hen in hun proces optimaal bij te staan zijn er maximaal zo’n 55 coaches nodig. Inmiddels zijn al meerdere coaches aangesloten en ontvangen we wekelijks e-mails van geïnteresseerde coaches. Wil jij in jouw buurt het verschil maken, ben je niet bang om je kop(pie) boven het maaiveld uit te steken en wil je je sterk maken voor kwalitatieve coaching in jouw omgeving?

In deze regio’s zijn we op zoek naar coaches.

Den Helder
Hoorn
Alkmaar
Hilversum

Leiden
Den Haag
Rotterdam
Delft
Dordrecht
Gouda
Spijkenisse

Utrecht
Amersfoort
Nieuwegein
Woerden
Wijk bij Duurstede
Veenendaal

Middelburg
Goes
Vlissingen
Terneuzen

Eindhoven
‘s Hertogenbosch
Tilburg
Bergen op Zoom
Breda
Oss
Roosendaal
Oosterhout

Venlo
Weert
Roermond
Sittard
Heerlen
Maastricht

Nijmegen
Arnhem
Apeldoorn
Doetinchem

Lelystad
Almere

Deventer
Zwolle
Enschede
Hengelo
Oldenzaal

Meppel
Hoogeveen
Emmen
Assen

Groningen
Delfzijl

Leeuwarden
Heerenveen
Drachten
Sneek

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nog vandaag! Wie weet maken we binnenkort kennis en word jij de volgende coach van Xpressief Coachen.

Ps. Check ook even onze member-area met allerlei handige downloads. Speciaal voor professionele coaches zoals jij!