Buitengewoon doen

Coachpraktijken komen op als paddenstoelen uit de grond, maar wat als je je als coach wilt profileren? Hoe kun jij verschil maken en belangrijker nog, hoe kun jij als coach met jouw aanbod kinderen van de allerbeste zorg voorzien? De bijzonderheid van Xpressief Coachen: Xpressief Coachen is de enige methode om te coachen middels expressieve middelen. Dus niet praten en creatief bezig zijn, maar in een creatief/ expressief proces de coaching vormgeven.

Xpressief Coachen is een “doe-coachingstraject”. Met behulp van diverse expressieve middelen kunnen coachees elk op hun eigen niveau en binnen de eigen affiniteit groeien en ontwikkelen op het gebied waarin de hulpvraag zich bevindt; emotieregulatie, emotiemanagement, gedragsproblematieken, psychosomatische klachten en het hebben van een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen zijn hulpvragen die met regelmaat binnenkomen.

Coachees komen dankzij Xpressief Coachen weer in contact met zichzelf; met hun essentie. Ze verkrijgen (meer) inzicht, veerkracht en ervaren een toename van innerlijke stabiliteit wat er voor zal zorgen dat zij zich energieker en vrijer voelen.

Handboek Xpressief Coachen

Xpressief Coachen is:
– praktisch,
– methodisch,
– bewust én intuïtief/ afgestemd handelen,
– volledig in dienst van de coachee

Sooooonnn verkrijgbaar, eindelijk dan toch: de methodiek Xpressief Coachen. Werken met toneel, beweging, beeldende activiteiten of met de nadruk op relax-zijn en ontspanning? Nog heel even en je kunt 4 x 20 totaal uitgewerkte sessies verkrijgen. Toegespitst op hulpvraag en doel van de sessie.

Je kunt je vast aanmelden om als eerste op te hoogte te zijn van het verschijnen van de mini handboeken:

Yes! Ik wil het als eerste weten

Ps. Check ook even onze member-area met allerlei handige downloads. Speciaal voor professionele coaches zoals jij! En… volg ons op Facebook? We spammen niet en posten per week zo’n 3 – 4 berichten.

Aandacht voor jou?
Behoefte aan enkele keren begeleiding op jouw hobbely-bobbely professionele pad? Xpressief Coachen heeft een toegespitst aanbod voor professionals. Mail je Lilian met je vraag? –> lilian@xpressiefcoachen.nl.