In mijn praktijk kom ik uitzonderlijke, inspirerende, vrolijke, aftastende en bovenal leuke en bijzondere kinderen tegen. Daarnaast ondersteun ik ouders in hun rol als mens, vader, moeder en de moeilijkheden die zij zoal tegen komen. Samen met deze gezinnen werken we aan hun groei, bloei en ontwikkeling van zichzelf en elkaar. Mijn passie is mijn werk en het is een eer te mogen schrijven over al deze uitzonderlijke mensen. Mijn naam is Kim, ik ben vrouw van Berry, mama van Owen (4) en Leya (2) en woon in Zeewolde. Xpressief Coachen is de naam van onze praktijk, je vindt alle informatie op onze website.

Hoe is het allemaal begonnen? Een introductie.

Creativiteit, expressiviteit, humor, beweging, dans, speelsheid zijn middelen die mij als coach passen. Wil je als mens vooruitkomen in je ontwikkeling dan dien je in beweging te komen. Letterlijk. Voor een kind geldt hetzelfde, probeer daar maar eens 10 minuten of langer mee te praten, aan een tafel, tegenover elkaar, in de ogen starend…. is voor een kind enorm lastig en confronterend.

Daarom heb ik me aangesloten bij Xpressief Coachen. Want als je iets moois in handen hebt is het nog mooier om dat te delen, en zo geschiedde. De missie van Xpressief Coachen? Bij Xpressief Coachen staat het verbeteren van kwaliteit van leven voorop; iedereen verdient het om zichzelf te kunnen zijn en te kunnen groeien en bloeien met de talenten die iemand bezit. Dit geldt zowel voor kinderen als voor ouders. We zetten de vaardigheden en talenten van ouders en kinderen in om te groeien naar meer veerkracht en weerbaarheid.

Samenwerken

Daarnaast werken wij ook graag samen met andere in het vakgebied. Want samenwerken bundelt krachten, versterkt, motiveert, houdt scherp en zorgt ervoor dat je als zorgverlener in de gelegenheid bent middels een helicopterview de situatie te bekijken en de juiste zorgvraag met de juiste zorgverlener te koppelen. Zo kwam ik ook in contact met Kinderfysiotherapie Zeewolde, Alice Horlings. Want breng je kinderen in beweging dan zie en hoor je gelijk wat een kind “beweegt”. Houding en lichaamstaal zijn een belangrijk spreekmiddel voor kinderen. Na een enthousiaste kennismaking beide zijde, waarin onze visie, missie, en overtuiging elkaar raakte, schudden we elkaar de handen. Hier gaat meer uit komen!