ouders

Coaching

Is afgestemd teamwork
en vindt plaats van mens tot mens.

Werkwijze – coaching

Binnen onze coachingpraktijken werken we voor de professionaliteit met de CAP classificering van het Nederlands Jeugdinstituut. Met de volgende hulpvragen kun je bij ons terecht:

As A100, emotionele problemen
As A200, gedragsproblemen
As A300, problemen in de persoonlijkheids – en identiteitsontwikkelingNederlands Jeugd instituut

As A900, overige psychosociale problemen

As D200, problemen in de ouder-kind relatie

As D500, problemen van de ouder
As D600, problemen van een ander gezinslid
As D800, problemen in omstandigheden in gezin
As D900, overige problemen gezin en opvoeding

As E300, problemen in omstandigheden jeugdigen

Via deze link kun je zelf ook eens een kijkje nemen bij het Nederlands Jeugdinstituut.

Na een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bepaal jij als ouder of je onze coaching afneemt. Dan volgen een aantal sessies (dat spreken we af tijdens de intake en wordt vastgelegd in een zorgovereenkomst) waarin je kind, je gezin of jijzelf specifieke activiteiten krijgt aangeboden. Naderhand vindt een korte evaluatie plaats. Tussentijds is er altijd ruimte om vragen te stellen en wordt er na elke sessie kort met jou (als ouder/ opvoeder) geëvalueerd.

Als je Xpressief Coachen benadert voor een afspraak dan spreken we af op een plek die voor jou fijn voelt. We maken dan kennis met elkaar; jij vertelt waar naar je opzoek bent, we kijken of er een klik is en er wordt eerlijk verteld of je bij Xpressief Coachen aan het juiste adres bent. Tijdens het gesprek ontvang je meteen tips & tricks om thuis al aan de gang te gaan. Handig toch? Als we besluiten samen een traject aan te gaan, maken we ook meteen een plan van aanpak en invulling van de eerste paar keren dat we afspreken. Alles overzichtelijk en goed geregeld.

Contact opnemen
Informatie aanvragen