Waar andere organisaties (of kleine praktijken) zich richten op de coaches of coachees als massaproduct leggen wij de nadruk op de persoon en de persoonlijke situatie. In plaats van “one size fits all-diensten” aan te bieden stemmen wij onze producten en services volledig af op jouw persoonsniveau. Wij zijn er tenslotte voor jou en niet andersom.

Coachees (afnemers coaching)

Wat betekent dit voor onze coachees? Dit betekent dat je kunt rekenen op coaching die bij jou, jullie, past en dat je 100% krijgt wat je nodig hebt. Je kunt hierbij kiezen uit een maatwerk traject, een bootcamp vorm of een enkele krachtige coachsessie; onze unieke services voor jou. Jij bepaalt.

Coach professionals

Wat betekent dit voor professionals? Dit betekent dat je volledig uitgewerkte (kinder)coachsessies kunt afnemen. (binnenkort zelfs met elk kwartaal nieuw aanbod!) En als je zelf een tijdje gecoacht wil worden, je een volledig op jou afgestemd trainings – en coachingsprogramma krijgt aangeboden. Je persoonlijke – en ondernemerstalenten worden bewust genut en je uitdagingen worden getransformeerd naar groeikansen.

Coaching vs kwaliteit?

Coach is een populair beroep, hoe weet je of je te maken hebt met een echte deskundige en je kunt rekenen op de beste zorg? Lees hier hoe Xpressief Coachen kwaliteit van zorg garandeert of lees hier meer over onze werkwijze.

Wil je eerst meer kennismaken? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Heb je eigenlijk meteen behoefte aan een (vrijblijvend) telefonisch adviesgesprek? Bel dan jouw vestiging of maak een belafspraak per mail: info@xpressiefcoachen.nl.

ouders
Check hier ons coachingsaanbod
professionals
Check de SPECIALS voor professionals